tirsdag 13. januar 2015

SPOTGUARD

SPOTGUARD ”BILLIG” TYVERIFORSIKRING!

image

En batteridrevet svart liten enhet, som lett lar seg skjule på motoren eller i båten. Til en svært konkurransedyktig pris, er dette vel verd å investere i.

SpotGuard er et nytt posisjoneringssystem med små enheter som rapporterer sin posisjon i fastsatte tidsintervaller. Kommunikasjonen er basert på GSM og har verdensomspennende dekning. Med deres webbaserte system for monitorering og tracking er det mulig å finne siste posisjon, se historikk samt å administrere sonealarmer både fra PC, nettbrett og smarttelefoner.

Det er en svært liten boks (55x60x17mm) og er enkel å installere på alle typer objekter. SpotGuard har inntil 10 års levetid med innebygget batteri som eneste strømkilde. Du har også assistanse fra deres Alarm senter 24/7. Oppklarings prosenten er omtrent 100%, og du får billigere forsikring når du har installert SpotGuard.

Prisen er rett i underkant av kr.3000,- som helt klart er en billig forsikring. Sammen med en støyende alarm er dette en klar anbefaling for å holde uvedkommen unna din båt og motor.

Du finner mer info her:

http://guardsystems.no/products/business/spotguard/

vi blogges

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...