mandag 2. mars 2015

Anchor roll

Markeringsbøye for anker

Lurer du på hvor ankeret ditt er, eller får du ikke løsnet det? Da kan Anchor Roll være en løsning.

Anchor Roll viser deg og andre hvor ankeret ditt ligger, og kan også hjelpe deg til å løsne et anker som sitter fast.(Foto: Per-Erik Oppegaard)

Anchor Roll er en flytebøye med innebygget line som festes til bakenden av ankeret. Linen er selvjusterende, og gjør at bøya alltid vi ligge rett over der ankeret befinner seg. På den måten vet du selv og andre som vil ankre opp i havna hvor ankeret ditt er og andre båtfarende kan beregne det slik at ikke ankerlina deres havner over din egen.
Skulle ankeret ha satt seg fast, har du også en mulighet for å trekke ankeret akterover for å få løsnet det slik at du enkelt kan få vinsjet det opp igjen.
Du får Anchor Roll i to signalfarger, enten orange eller limegrønn. Lina passer til oppankringsdybder på opptil 12 meter, og lina kan forlenges med inntil 8 meter. Den tynne lina har en bruddstyrke på 80 kg, men du kan bruke drakraft inntil 40 kg på grunn av knutene. Som ekstrautustyr kan leveres LED-lampe med solcellepanel som kan festes på toppen av bøya slik at den er godt synlig også i mørket.

www.fender-design.com

Vi blogges

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...