tirsdag 6. oktober 2015

2 lokale havner i finalen

Det er klart for kaaring av aarets gjestehamn igjen.  Husnes nådde ikke opp denne gangen, men 2 Hordalands havner er representert. 

Blant 27 forslag har seks havner kommet til den store finalen. Avstemmingen skjer på SMS, send kodeord HAVN (og det aktuelle nummer) til 1901. De seks er Værlandet (HAVN kodeord 1), Arendal (HAVN kodeord 2), Stavern (HAVN kodeord 3), Grimstad (HAVN kodeord 4), Bekkjarvik (HAVN kodeord 5) og Kulleseidkanalen (HAVN kodeord 6).

Bekkjarvik

BEKKJARVIK: I Bekkjarvik på Selbjørn i Austevoll kommune har gründeren Inge Halstensen bygget gjestehavn bak en ny molo, og utvidet kjøpesenteret kraftig. Idylliske Bekkjarvik har dermed stor gjestehavnkapasitet rundt et meget flott anlegg, der gjestgiveriet inngår som en attraksjon for matglade båtfolk. Bekkjarvik satser målrettet på båtturisme, og kan tilby et svært moderne anlegg med førsteklasses fasiliteter. Bekkjarvik ble også Årets Gjestehavn i 2007.

For å stemme på Bekkjarvik, send kodeord HAVN 5 til 1901.
Kulleseidkanalen

KULLESEIDKANALEN: Gjesteplassene i Kulleseidkanalen ligger ved inngangen fra øst. Med sin lune havn er Kulleseidkanalen flittig brukt av båtturistene. Kanalen ble bygd på 1800-tallet for å lette båtenes ferd mellom østsiden og vestsiden av Bømlo. I dag er kanalen et turiststed, med kafé og dagligvareforretning i nærheten. Attraksjon for noen er Kulleseid Telegrafstasjon som ble opprettet i 1857 - det eldste telehuset i Norge og «juvelen» i Telenor sin verneplan for bygg og installasjoner. Havnen har eget utested med som inviterer til revyer, konserter og dans.

For å stemme på Kulleseidkanalen, send kodeord HAVN 6 til 1901.

Fulle artikkel finner du her

http://www.batmagasinet.no/artikkel/klart-finalerunden

Vi blogges

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...