lørdag 8. august 2015

Vestlandsidyller med stabile priser

 
Flere av vestlandsidyllene holder prisene nede, men forbedrer service og fasiliteter i havnene.

image

Sunde baathamn

Linn Krogh Hansen <linn@seilas.no>

Tore Kjell Thorsen har vært med i styret i Sunde Båtlag i Sunnhordaland i mer enn 20 år, og er flittig bruker av gjestehavner mellom Bergen og Stavanger, og tilbringer rundt ca 40 døgn i sesongen i gjestehavner .
Han sett en del av klagene på økte priser i enkelt havner, men føler at det er helt greit å betale prisen i de fleste havner, så lenge forhold er lagt til rette for båtgjester. Fasisliteter som strøm, vann, dusj o.l. må da selvfølgelig være til stede.


– Vi må forvente å betale mer i en by, enn vi gjør på et mindre sted, selv om kanskje fasilitetene i byen er dårligere enn på et mindre sted. Det er en grunn for at mange ønsker å ligge i byene, du har tross alt et mye større tilbud der, straks du går på land, sier Thorsen.

Han avviser at det er fett å drive en gjestehavn.

– Selv om mange har mange gjestedøgn i året, er det ikke sikkert at de tjener mye penger likevel, ihvertfall ikke de jeg kjenner til. Skal du holde et stort anlegg up-to-date, krever det ganske mye innsats av eier. Og det skal jo helst være litt igjen til ny-investeringer og, fastlår han.

Fulle artikkelen leser du her:

http://www.batliv.com/wip4/detail.epl?id=2225507

Vi  blogges

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...