mandag 28. september 2015

Diesel Duck – tank sjau paa enkleste vis

MarShip Storbritannia har lansert ett nytt bærbart diesel rengjørings og vannfjernings system: Diesel Duck.

Hvis du er en av de 30 prosent av båt og yacht-eiere som har opplevd drivstoffproblemer som vann i dieselen, dieseldyr og andre forurensninger, vil du hvor helsikes irriterende dette kan være, og hvor mye det koster å få problemet loest.  Full tanksjau, rens av dyser og filter skift osv osv.

Men hjelpen kan være for hånden. MarShip UK, som tar sikte på å bringe "stor-skips" -teknologi til fritidsbåt industrien, har brakt ut et lett og hendig diesel rengjøring og vann fjernings system. De sier det kan fjerne vann og andre forurensende stoffer ned til bare to mikrometer på 12 liter per minutt.

Diesel Duck

Pluss det er bærbart, og kan rense 1000 liter på under 90 minutter før du blir koblet til en strømforsyning.

MarShip forteller oss at det er rettet mot den "ikke-tekniske" bruker, slik at fartøyets eier kan bruke den uten hjelp. Det vil ikke være for salg, men tilbys til marinaer og yacht-klubber og belastet per time, så  dette kan vaere  en lav-satsings måte for å gi den nye teknologien en prøve.

http://www.ybw.com/gear/diesel-duck-13189

Det finnes flere lignende systemer paa markedet for salg, saa dette kan vaere verdt en investering for baathavner, som kan tilby dette til utleie til medlemmer, og besoekende som eventuelt har problemer. I tillegg til at de kan rense sine egne dieseltanker hvis de har utsalg. Det siste system som jeg refererer til her ligger paa ca 10.000 kroner ~ 1200 US$

http://www.skimoil.com/diesel-fuel-purifier.html

http://www.diesel-fuels.com/diesel-fuel-tank/portable-tank-cleaning-system.php

Vi blogges

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...