onsdag 9. desember 2015

Spinlock

Det trenger verken våre dyrt eller avansert for å imponere. Spinlock Lume-on var båtutstyret som imponerte mest på bransjeutstillingen Mets. Det lille lyset til noen hundrelapper som festes på vesten kan gjøre en stor forskjell.

LED: Lume-on er to små LED-lys som festes på vesten. Lyset aktiviseres av fuktighet.

Lume-on limes fast på undersiden av den oppblåsbare lungen på oppblåsbare vester. De lille lyset kan også brukes med vester fra andre produsenter, men fungerer best med vester med gul lunge. Har vesten oransje lunge blir ikke effekten like god. I pakken finner du to lys som festes på hver lunge på vesten.

 

Forenkler søk

Ideen med lyset er at hele lungen blir lyst opp, og det gjør at det blir enklere å finne personen som har falt over bord. Lyset aktiviseres av fuktigheten i sjøen. Det festes med en dobbeltsidig tape på lungens underside. Lyset skal vare i to timer. Det er mulig å sjekke om lyset fungerer ved å holde på lyset med fuktig finger.

Lume-on kommer standard på Spinlocks Deckvest 5D i 2016. Spinlock har en rekke typer vester, og skapte en vest som satte en ny standard etter å ha sammarbeidet med et firma som produserer klatreutstyr. Spinlock skapte en vest med bedre passform, og en myk lås uten metall.

 

Ikke dyr

Du kan også kjøpe det løst, og prisen i England er 15 pund.

Spinlock Lume-on vant ikke overraskende Dame Award pris under båtutstyrsutstillingen Mets i november. 

LYS: Lume-On fungerer best på gule lunger. Lyset kan festes på alle typer oppblåsbare vester. Det limes på undersiden, og lyser opp hele vesten.

Vi blogges

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...